ANVÄNDARGUIDE
Att sälja din bil eller motorcykel är enkelt med Pneus-Online!

På Pneus-Onlines annonssajt behöver du bara skapa och publicera en annons om din bil eller motorcykel. Du skapar och publicerar din annons i fyra enkla steg.
Processen är mycket enkel och extremt användarvänlig.

Följ bara användarguiden nedan och starta din annonskampanj nu!
Steg 1: Skriv in din Fordonsinformation
Klicka på "Sätt in dina annonser" på Pneus-Online-annonssajtens hemsida. Den leder dig till en sida som begär din information om fordonet.

I det första steget för att skapa din annons, skall du ange fordonstypen - antingen person-/transportbil eller motorcykel - för det fordon du vill sätta in annonsen för.

Gå sedan vidare med att föra in detaljerad information om ditt fordon.
Information om bil:
Om du sätter in en annons för person-/transportbil, skall du sedan fylla i informationen nedan om din bil genom att välja bland de angivna alternativen:

- Bilkategori
- Bilmärke
- Modell
- Version
- År
- Växling
- Dörrar
- Energi
- Färg
- Km
- Pris

Glöm inte att bocka för rutan "Första hand", om du är förstahandsägare av din bil.
Motorcykelinformation:
Om du sätter in en annons för en motorcykel, skall du sedan fylla i informationen nedan om din motorcykel genom att välja bland de angivna alternativen:

- Motorcykelkategori
- Motorcykelmärke
- Färg
- År
- Km
- Pris

Glöm inte att bocka för rutan "Första hand", om du är förstahandsägare av din motorcykel.
Extrautrustning och kommentarer:
Ange ditt fordons speciella egenskaper eller utrustningar i Extrautrustningskolumnen.
I kommentarkolumnen, kan du ge dina kommentarer om fordonet (särskilda detaljer, fordonets allmänna skick, etc... )
Införing av bilder:
Du kan sätta in maximalt fyra bilder av ditt fordon. Denna punkt är inte obligatorisk, men ändå mycket effektiv för att få till stånd en försäljning. Om du sätter in bilder på ditt fordon (bil/motorcykel) tagna i olika vinklar, får köparen en bättre uppfattning om fordonet vilket kan öka intresset för att köpa det. Eftersom bilder säger mer än ord, kommer bilderna att förbättra dina chanser att sälja fordonet.
Hur? Du kan välja bilderna från din dator genom att klicka på "Bläddra"-knappen. När du har valt bilden, klicka på "Ok", för att gå vidare till nästa steg.
Steg 2: Skapa ditt konto
I nästa steg, ombes du att skapa ett konto på Pneus-Onlines annonssajt. Om du redan har ett konto, för bara in ditt existerande Användarnamn och Lösenord för att logga in på webbsajten. När du loggar in på ditt konto, får du hjälp med att hålla kontroll på alla annonser som du har satt in på webbsajten.
För nya användare:
Om du är en ny användare, måste du föra in informationen nedan och när du fyller i den får du en förhandsvisning av din annons.

- E-postadress
- Lösenord och Bekräfta Lösenord
- Rubrik
- Förnamn och Efternamn
- Adress och Telefonnummer
- Postnummer, Stad och Land

Det finns alternativ för att visa säljarinformation. Tillsammans med visningen förnamn/efternamn och adress kan du antingen visa endast din e-postadress eller ditt telefonnummer eller båda. Efter att ha skapat ett konto kommer du att ledas till förvisningen av din annons.
Existerande användare:
Om du är en existerande användare kommer du, när du klickar på "Ok"-knappen, efter att ha fört in din e-postadress och lösenord för inloggning på ditt konto, automatiskt att föras över till förvisningen av annonsen.
Steg 3: Förvisning av din annons
I förvisningsdelen, kommer annonsen att visas så som den kommer att se ut på webbsajten. Med fordonets namn och pris visat på den första raden, följt av antalet besök som gjorts av tittare och datum och klockslag när annonsen skapades. Sedan kommer all tillhörande information såsom kategori, version, årsmodell, mätarställning och fordonets funktioner att listas tillsammans med extrautrustningar och kommentarer. Om du har fört in bilder på fordonet, kommer de att visas på högra delen av sidan.
Steg 4: Slutlig bekräftelse
Efter att du fått informationen "Din annons har bekräftats" i det sista steget, kommer din annons att kunna ses av alla Internetanvändare i hela världen.

PNEUS-ONLINE tar inget ansvar för innehållet i och konsekvenserna av de annonser som placeras på dess sajt.
Västeuropa :
Östeuropa :
Amerika :
Asien :
Afrika :
Oceanien :
Begagnad bil, begagnad motorcykel, begagnad 4x4, begagnad scooter, köp bil, försäljning bil, köpa bil, sälja bil, försäljning motorcykel, sälja motorcykel, bilannonser, motorcykelannonser
Alfa Roméo, Audi, BMW, Citroen, Fiat, Ford, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Seat, Toyota, Volkswagen